Vzdrževanje gorilnikov ERAGON

Vzdrževanje naših gorilnikov opravljajo ustrezne monterske službe, ki so gorilnik vgradile ali ustrezne monterske službe, ki opravljajo tovrstno dejavnost.

Potrošni deli na gorilniku so sledeči:

Keramična sonda v kurišču gorilnika – Izkušnje so pokazale, da je potrebna zamenjava le te vsake 2 do 4 leta, v odvisnosti od toplotne moči gorilnika na kateri deluje.

Grelec za vžig peletov – Izkušnje so pokazale, da je potrebna zamenjava na vsake 2 do 4 leta v odvisnosti od toplotne moči gorilnika na kateri deluje.

Dozirni polž ter ostali elementi, ki so vgrajeni na gorilniku predvsem pa tudi kurišče gorilnika, katero je vodno hlajeno, ne potrebujejo posebnega vzdrževanja ali zamenjav delov.

Nakup originalnih nadomestnih delov lahko izvršite pri podjetju Termocenter d.o.o., Zaloška cesta 149, 1000 Ljubljana. Tel: 01 586 21 11, Fax: 01 540 04 08, e-mail: prodaja@termocenter.si , Spletna str.: www.termocenter.si

V kolikor imate na gorilniku vgrajeno avtomatiko podjetja Sistemi Eragon d.o.o. (slika spodaj), vas za servis prosimo, da se obrnete na monterske službe, ki so gorilnik vgradile ali na monterske službe, ki opravljajo tovrstno dejavnost.

ERAGON - tradicija, izkušnje, kakovost. Na trgu že več kot 25 let.